Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu’na Saldırı

Fenerbahçe’nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, Mudanya Feribotu’nda Beşiktaşlı bir grubun saldırısına uğradı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre





Fenerbahçe’nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, Mudanya Feribotu’nda Beşiktaşlı bir grubun saldırısına uğradı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

HaberTürk’ün haberine göre, Fenerbahçe’nin sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Emre Belözoğlu bir açılışa katılmak için Mudanya’ya feribotla yola çıktı. Belözoğlu, feribotta Akhisar Belediyespor – Beşiktaş maçının izlemek üzere Manisa’ya giden Beşiktaşlı taraftarlarla karşılaştı. Beşiktaşlı taraftarlar Emre Belözoğlu’nun kullandığı araca tekme ve yumruklarla saldırdı. Araçta büyük hasar meydana gelirken, Emre Belözoğlu’nun yanında bulunan geçen sezon Başakşehir forması giyen Orhan Ak’ın silah çektiği iddia ediliyor.

Emre: Etrafımı sarıp küfrettiler, ben de kavga ettim

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar’da bir karakolda polise ifade veriyorum” dedi.

“Taraftarlara silah çekmedim”

Emre Belözoğlu’na saldırı olayına karışan Beşiktaşlı taraftar Nazmi F., Orhan Ak’ın silah çektiğini iddia ederek, “Gözlerimle gördüm, mermiyi bile silahın ağzına verdi” dedi.

Orhan Ak ise iddiaları yalanlayarak, “Benim yanımda taşıma ruhsatlı silahım var. Taraftarlara silah çekmedim” diye konuştu.

Orhan Ak’ın silahına Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından el konuldu.

3 gözaltı

Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli şu sıralarda mahkemeye çıkarıldı.

Emre Belözoğlu rapor tutturdu

DHA’nın haberine göre Emre Belözoğlu, Darıca Farabi Devlet Hastanesinden sırtında ve göğsünün alt kesiminde oluşan morluklara dair rapor tutturdu.