Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya








Çifte Cinayet Zanlısı Tahliyesini İstedi

Kandıra’da araç içerisinde öldürülmüş olarak bulunan Hüseyin Şenel ile Özgün Aslan’ın iki zanlısından biri olan Gökhan Azaklı, yargılandığı davada yine tahliyesini istedi

Kandıra'da araç içerisinde öldürülmüş




Geçtiğimiz yıl 7 Ağustos’ta Kandıra Kefken Pembe Kayalar mevkiinde 34 VIL 05 plakalı aracın içerisinde Hüseyin Şenel ile Özgün Aslan, öldürülmüş olarak bulunmuştu. İlk bakışta töre cinayeti olduğu düşünülen olayın gasp olduğu ortaya çıkmıştı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında Gökhan Azaklı ile Fedakar Yılmaz gözaltına alınmıştı.

SANIKLAR HAZIR BULUNDU

Fedakar Yılmaz cinayet suçunu kabul ederken, Gökhan Azaklı ise olayla ilgisinin olmadığını ileri sürmüştü. Adliyeye sevk edilen iki zanlı da tutuklanmıştı. Cinayetle ilgili açılan davanın görülmesine bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Davaya tutuklu bulunan Fedakar Yılmaz ile Gökhan Azaklı, avukatları ve öldürülen iki maktülün yakınları katıldı.

BAKMAKLA YÜKÜMLÜ AİLESİ VAR

Davada savunma yapan Gökhan Azaklı’nın avukatı Onur Yılmaz, “Toplanan deliller ve tanıkların ifadeleri gözetildiğinde müvekkilim olan Gökhan Azaklı’nın bu suçu gerçekleştirmediği görülmüştür. Tutuklu bulunan süre gözetilerek tahliyesini talep ediyorum” dedi. Daha sonra savunmasını yapan Fedakar Yılmaz’ın avukat ise, “müvekkilimin her ne kadar suçu işlediği görülsede bakmakla yükümlü bir ailesi olduğu için tutuksuz yargılanmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Kendisine savunması sorulan sanık Gökhan Azaklı ise, “Ben ne suçu işledim ne de olaya karıştım tahliyemi istiyorum” ifadelerinde bulundu.

2 HAZİRAN’A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti iki sanığın da tutukluluk halinin devamıyla birlikte Bünyamın Korkut, Savaş Korkut ve Sami Gökçen isimli tanıklarının ifadelerinin alınması için ilgili kurumlara talimat yazılmasına karar vererek duruşmayı 2 Haziran saat 10:10’a erteledi.