Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Akçakoca Kültür Platformu Kandıra’da

Harita Mühendisi Ali Kahraman Akçakoca Kültür Platformu üyelerini Kandıra’da ağırladı.

Harita Mühendisi Ali Kahraman





Harita Mühendisi Ali Kahraman Akçakoca Kültür Platformu üyelerini Kandıra’da ağırladı.

Geçen yıl çıktıkları 5 günlük seyahatte Bosna Hersek ve Sırbistan’ı bu senede Eylül ayında 4 orta Avrupa ülkesi Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Avusturya’yı birlikte gezip gören, sonrasında da Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu başkanlığında Akçakoca Kültür Platformunu kuranlar, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman’a misafir oldular.

Harita Mühendisi Ali Kahraman Akçakoca Kültür Platformu üyelerini Kandıra’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. Kandıra’da Namazgah Barajı, tarihi Orhan Camii, Baba Tepesi’nde Akçakoca Gazi’nin Anıt Mezarını, Pembe Kayalar, Kovanağzı, Kefken, Kumcağız ve Kerpe sahilini gezen Platform üyeleri Erol Taşçı’nın sahibi olduğu Saygın Apart Otelde çay molası verdiler, Kerpe Kaptan Restoranda da balık yediler. Dönüş yolunda Alaybey Köyü yakınındaki Has Mantar Tesislerine geçildi. Burada tesis sahiplerinden Ramazan Arslan bilgi verirken sofraların vazgeçilmezi olan ve doğal bir şekilde üretilen kültür mantarlarından da hediye etti.

Bir günlük Kandıra gezisine Prof. Dr. Mesut Gür, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Dr. Hasan Dermenci, İşadamı Necati Pilavcı, Dr. Oktay Taşolar, Kimya Mühendisi Ümran Gür, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Basın Müşaviri Hakan Hacıibrahimoğlu, Dr. Fatma E. Taşolar, Mimar Halide Savaş, İnşaat Yüksek Mühendisi Çoşkun Karakadılar, Eğitimci Güler Kara, Dr. İsmail Çapcı, Banka Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinem Mutlu, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Çevre Mühendisi Banu Çevikel, Dr. Mehmet Ayas, Ekonomist Sehavet Savaş, Av. Naci Kara, Yalova Üniversitesi öğretim görevlisi Yunus Özen, Kandıra Sağlık Grup Başkanlığından emekli Fevzi Genç, Makine Mühendisi Çetin Mut, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu ve eşleri katıldı.

Kandıra’da, Kandıra yoğurdu da alan Akçakoca Kültür Platformu üyeleri, dolu dolu geçen bir günün ardından İzmit’e döndü.