Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Başkan Köken Başarılı Öğrencilere Tablet Hediye Etti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra okullarında başarı sağlayan 10 öğrenciye tablet hediye etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal





Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra okullarında başarı sağlayan 10 öğrenciye tablet hediye etti. Belediye Meclis solanında gerçekleştirilen programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Milli eğitim Yetkilileri, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Başarılı öğrenciler ile aileleri katıldı.

BAŞARI TESADÜF OLAMAZ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında,  “ Mutlu Çocuk, Başarılı Gençlik, Güçlü Kandıra sloganıyla ilçemiz okullarında başarı sağlayan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Çalışmadan, emek harcamadan başarı beklenmesi hayalcilik olur. Gençlerimizi geleceğe hazırlarken Başarının da ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biliyorsunuz “marifet İltifata Tabidir.” Belediye olarak bizlerde başarının devamını sağlamak, gençlerimizin ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmak amacıyla  TEOG yerleştirme  sınavında derece yapan10 öğrencimize tablet hediye ediyoruz.  Öğrenci kardeşlerimizin başarılarının devamını diliyorum. Ömürlerinin sonuna kadar ailelerinin ve sevenlerinin yüzlerini güldürmelerini gelecekte de başarılarını kat be kat artırarak Kandıramıza hizmet etmelerini onlardan bekliyoruz.” Dedi.

Öğrenciler ve aileleri mutluluklarını paylaştıkları için Başkan Köken’e teşekkür etti.  Program sonunda başarılı öğrenciler ve aileleri Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’le yemekte buluştu.