Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya










Kandıra’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın





30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan program geçit töreni ile sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması,  Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ve Belediye Başkanı Ünal Köken tarafından Atatürk büstüne çelenk sunmalarının ardından sona erdi. Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Belediye Başkan Ünal Köken ve Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.Kapalı Pazar yeri önünde düzenlenen geçit töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşma Piyade Üst. Erkan Özcan tarafından yapıldı.  

GEÇİT TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Özcan konuşmasında,  “ 30 Ağustos gibi eşsiz bir zaferi canları pahasına bizlere armağan eden, bağımsız ve özgür yaşamımızı sağlayan kahramanlara karşı en büyük sorumluluğumuz; Türkiye Cumhuriyeti’ni, temel değerlerini, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini korumak ve yaşatmaktır. Büyük bir coşkuyla kutladığımız bu eşsiz zaferin mimarı ebedi başkomutanımız Atatürk’ün, kahraman silah arkadaşlarının ve aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” diye konuştu. Konuşmanın ardından Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Belediye Başkan Ünal Köken ve Piyade Kurmay Albay Murat Yaygın tören birlikleri ve halkı selamladı. Askeri birliklerin halkı ve vatandaşları selamlamasının ardından tören sona erdirildi.