Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Eski Kaymakamı Hamza Erkal Kandıra’ya Geldi

Kandıra’da görev yapmasının ardından Şanlıurfa Siverek’e tayini çıkan eski Kandıra eski Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek’te kendisini ziyarete gelen muhtarlara iade-i ziyarette bulundu.

Kandıra'da görev yapmasının ardından

Kandıra’da görev yapmasının ardından Şanlıurfa Siverek’e tayini çıkan eski Kandıra eski Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek’te kendisini ziyarete gelen muhtarlara iade-i ziyarette bulundu. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Erkal, Başkan Köken’i de makamında ziyaret etti.

Beş yıllık görev süresi boyunca beğenilen hizmetler veren ve vatandaşa devletin gücünün yanında olduğunu hissettirmeyi başaran eski Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, kendisini Siverek’te ziyaret eden Kandıra Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlara iade-i ziyarette bulundu. Günü birlik ziyarette kendi döneminde gerçekleştirilen projelerin akibetini de merak eden ve bu projeleri yerinde inceleyen Erkal, dostları ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Erkal’ın ziyareti Kandıra’da sevinçle karşılandı.

MANDA PROJESİNİ İNCELEDİ

Yıllık izne çıkmasının ardından ziyaret gerçekleştirdiği öğrenilen Erkal’ın ilk durağı Kandıra Muhtarlar Derneği oldu. Muhtarlar Derneği binasına gelerek Dernek Başkanı Yüksel Horos ve dernek üyesi muhtarlarla çay içen ve sohbet eden Erkal, buradan muhtarlarla birlikte Kandıra Manda Çiftliğine geçti. Kaymakamlık yaptığı dönemde Kandıra’da mandacılığı geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen projeler kapsamında kurulan Kandıra Mandacılık’ı ziyaret eden Erkal, bu günlerde126 anaç, 67 yavru manda bulunan çiftliği gezerek yetkililer Niyazi Yelkencioğlu ve Ömer Aral’dan bilgiler aldı.

BAŞKAN KÖKEN’İ ZİYARET ETTİ

Kandıra muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretin ardından eski belediye Meclis Üyesi Erkan İşler tarafından işletilen Kerpe Gökhan Otel’e geçerek muhtarlarla birlikte yemek yiyen ve hoş sohbet eden Erkal, daha sonra dostları ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etti. Yapılan ziyaretler sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Yaptığı ziyareti değerlendiren ve herkesi ziyaret edemediği için üzgün olduğunu belirten Erkal, ilerleyen dönemde tatil yapmak amacıyla yeniden Kandıra’ya geleceğini ifade etti. Kandıra’nın kendisinde özel bir yeri olduğuna dikkat çeken Erkal, kısa süre sonra yeniden gelmek üzere dostları tarafından Kandıra’dan uğurlandı.