Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Mavi Köşe’de İftar Yaptı

Kocaeli Ticaret Odası’nın ilçelerdeki ilk iftar organizasyonu Kandıra’da gerçekleştirildi.

Kocaeli Ticaret Odası'nın ilçelerdeki

Kocaeli Ticaret Odası’nın ilçelerdeki ilk iftar organizasyonu Kandıra’da gerçekleştirildi. Saatler öncesinden ilçeye giderek oda üyesi esnafları iftara davet eden Başkan Özdağ, Kandıra Gıda OSB ve 4 yıllık üniversitenin ilçeye kazandırılması gerektiğini vurguladı

On bini aşkın üyesiyle ilimizin en geniş kurumsal ailesine sahip olan Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), 7 ayrı ilçede düzenleyeceği iftar organizasyonuna Kandıra ile başladı. Kandıra Mavi Köşe Restaurant buluşmasından saatler önce ilçeye giden KOTO Başkanı Murat Özdağ ve Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KOTO Meclis üyesi Baturhan Üretürk ve Kandıralı işadamı Erkan İşler ile birlikte oda üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek hem iftara bizzat davet etti hem de güncel konuları görüştü.

4 YILLIK FAKÜLTE VE KANDIRA GIDA OSB

Yaklaşık 50 işyerine konuk olan Başkan Özdağ, ilçede hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili görüş alışverişi yaptı. Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, 4 yıllık üniversite ve Kandıra Gıda İhtisas OSB’nin ilçe için önemini vurgulayan Başkan Özdağ, her iki projenin de hayata geçirilmesi için yoğun destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Üyelerin sıkıntılarını da tek tek not alan Başkan Özdağ, “Üyelerin karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak, odaların asli görevlerindendir” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN KÖKEN DE KATILDI

Davet ziyaretleri sonrası Mavi Köşe Restaurant’ta geçildi. KOTO Başkanı Murat Özdağ’ın yönetimi ve meclis üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı iftar organizasyonuna ilgi yoğun olurken, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de KOTO’nun iftarında yer aldı. Hep birlikte açılan oruç sonrası konuşma yapan Başkan Köken, ülkede istikrar ortamı olduğuna vurgu yaparak, işadamlarına hayırlı kazançlar diledi. İç savaşlar nedeniyle zor günler geçiren komşu ülkeleri de gündeme getiren Başkan Köken, “Bizim işadamlarımız önünü görebiliyor” şeklinde konuştu.

AHİLİĞİN ÖNEMİNE VURGU

Gecenin son ve kapanış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Murat Özdağ, “Bütün bu güzellikleri bizlere veren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim” diyerek başladığı konuşmasında Ahiliğin önemine de vurgu yaptı. Başkan Özdağ, Ramazan dilekleriyle sonlandırdığı konuşmasında, Kandıra iftarındaki birlik ve beraberliğin tüm ilçelerde de yaşanmasını temenni etti.