Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra MYO Öğrencileri Sahilleri Temizledi

Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO öğrencileri, gerçekleştirdikleri projelerle ilçenin sosyal ve çevre sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO

Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO öğrencileri, gerçekleştirdikleri projelerle ilçenin sosyal ve çevre sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Öğretim Görevlisi Emre Özkan’ın danışmanlığında öğrenciler, çevrenin kirletilmesine karşı kampanya başlatarak sahildeki atık kâğıt, pet şişe ve diğer plastikleri topladı. Kandıra MYO öğrencileri, evlerden ve lokantalardan topladıkları atık sıvı yağ ve pilleri Kandıra Belediyesi ekiplerine teslim ettiler. Oktay Çetin’in rehberliğinde, öğrencilerin okula çağırdığı ve iletişimcilerin verdiği  ‘25. Kare sübliminal mesajlar’ konulu seminerde, insanların farkında olmadan etkilendiğinin üzerinde duruldu. Öğr. Gör. Ayşegül Kanbak ve Öğr. Gör. Yavuz Arslan’ın yönettiği projelerde öğrenciler Kandıra’da 8 aileye gıda yardımında bulundular.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrenciler ise, İzmit Huzurevini ziyaret ederek buradaki yaşlılara moral verdi. Sosyal etkinliklerin gençlerin yurttaşlık bilincinde olumlu etkileri olduğunu belirten Kandıra MYO Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, öğrencilerinin çevreye gösterdikleri duyarlılığın önemine vurgu yaptı.