Ana Sayfa Arama Galeri Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra Namazgah Tema Park Projesinde Sona Geliniyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başarılı projelerinden olan Namazgah Kültür Merkezindeki çalışmalarda sona geliniyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal

Kandıra’nın prestijli projelerinden olan Namazgah Kültür Merkezinde incelemelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Namazgah Tema Park Projemiz kapsamında gençlerimiz ve çocuklarımız için aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturduk. Kandıra’mıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in başarılı projelerinden olan Namazgah Kültür Merkezindeki çalışmalarda sona geliniyor.

Çocukların ve gençlerin aileleriyle birlikte vakit geçirecekleri ortamların geniş yer kapladığı proje için kolları sıvayan ekipler, kısa süre içinde tamamlanacak olan çalışmaların sonunda Kandıra’da ihtiyaçların büyük bir kısmı karşılanmış olacak.

Sosyal ortamları arttırmayı hedefleyen Namazgah Tema Parkta, sömestir tatilinin tadını çıkartan çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Ünal Köken, vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olmaları bizlerin gurur kaynağı dedi.

Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini karşılayacak olan projemizin tamamlanması için hızlı ve gayretli bir şekilde çalışıyoruz diyen Başkan Köken’i gören hemşehrileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.